diumenge, 10 de novembre de 2013

PITS DE POLLASTRE A L'ESTIL "MASTER CHEF" CASOLÀ





 INGREDIENTS:

- 3 rodanxes de pinya natural
- 1/2 mango
- El suc d'una llima
- Dos grapats de festucs (pistachos)
- Un poquet de gingebre picat o rallat
- Un poc de pell de llima
- 2 pits de pollastre tallats a tires
- 1/2 porro
- Perbre blanc
- Salsa de peix (producte oriental que trobarem al diskont) 
- Salsa de soja
- Vi blanc
- 2 alls tallats a làmines
- 2 cullarades soperes de mel
- Oli d'oliva i sal
- Menta per adornar

PREPARACIÓ:

- Picam els festucs amb el morter.
- Després agafam una paella bastant gran i posem un poc d'oli. Afegim els alls , els pits i un poc de pell de llima, fregim i reservem dins un plat (millor si els fregim amb dues tongades) 
- Dins la mateixa paella fregim la pinya. Quan començi a agafar un poc de color posam les dues cullerades  de mel i deixem fins que estigui totalment feta. Reservem.
- Afegim un poc més d'oli i fregim els porros. Quan estiguin fregits posem el mango i deixem coure uns minuts.
- Ara afegim la resta de pell de llima, el gengibre i un poc de festucs picats. Deixem coure un poc mes.
- Hi posem la pinya, els pits, el suc de llima, el vi blanc, la salsa de peix, la salsa de soja, el perbre blanc i un poc de sal. Ha de coure tot junt uns cinc minuts. Si trobem que és un poc massa àcid hi afegim un poc més de mel.
- Ja està  llest per servir amb els festucs picats per damunt i una fulleta de menta.

ORIGEN:

Avui a casa hem jugat a "master chef" amb sa mamà. Ella m'ha posat tots els ingredients damunt la barra i jo m'he hagut d'inventar un plat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada