dilluns, 7 de setembre del 2015

"GOMINOLAS" (amb o sense thermomix)


 INGREDIENTS:

- 2 sobres de gelatina neutra en pols
- 1 sobre de gelatina amb es gust de fruites que volguem (en aquest cas de gerds)
- 300 gr. de sucre
- 200 gr. d'aigua
- Oli de girasol

per arrebossar

- Sucre 
- Sucre glas 
- acid citric (el vaig conseguir a la farmácia)


ELABORACIO:

- Posam en el got de la thermomix la gelatina neutra, l'aigua i la sucre i programem 5 min. a 100º vel 2.
- Incorporem la gelatina de fruites i mesclam 10 seg. vel 4 i despres programam un altres 5 min. a 100º vel. 2.
- Posem en un motlle que haurem untat d'oli de girasol. Jo l'he posat en un taper rectangular de 1 cm. de gruix aproximadament
- Deixam refredar dins la nevera durant unes 8-12 hores
- Desmotllam i tallam en quadradets.
- Podem arrebossar-les amb sucre o sucre glas. Si a la sucre li afegim un poquet d'acid citric  (posar poquet, mesclar i provar. Afegir segons el gust) obtindrem unes gominolas àcides molt interessants.

També es poden elaborar en motlles individuals de formes diferents encara que crec que ha de ser mes dificil de treure-les d'una en una.

ORIGEN:

Del blog de la meua mare

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada