dilluns, 27 de gener de 2014

PASTIS DE COL FLOR , BRÒQUIL I BOTIFARRA CATALANA

 INGREDIENTS:

- Una col flor petita.
- 1 broquil petit.
- 2 o 3 botifarres catalanes.
- 1 sobre de formatges ratllats. 
- Nata liquida (600 ml).
- Pebre blanc.
- Nou moscada.
- Sal i oli d'oliva.

PREPARACIO:

- Separam les branquetes de les cols i les escaldam durant cinc o sis minuts. Desprès les posam dins aigua molt freda.
- Llevam la pell de les botifarres i les sofregim fent que quedin esmicolades.
- Escorrer les cols i posam sal i el pebre.
- Dins un recipient per forn ( de vidre) anem posant una capa de cols la meitat de les botifarres i la meitat del formatge i repetim l'operacio.
- Afegim nou moscada i nata fins que quasi tapi les capes.
- Ficam dins el forn a 180 graus durant 30 minuts els deu primers tapat amb paper de forn.

ORIGEN:

Aquesta recepta se la va inventar la meva mare tota sola i la primera vegada li va quedar be i va repetir. Avui he aprés a fer-la jo.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada