Hola, soc en Josep i tenc 8 anys. Com que la meua mare te un blog de cuina (Xeca cocina) i a jo m'agrada molt ajudar-la i aprendre a cuinar com ella. Fa poc li vaig demanar que m'obrís un blog per poder penjar es meus cuinons. Ara ja el tenc i el sé emprar. Aquí el teniu, esper que vos agradi.
dilluns, 7 de setembre del 2015
"GOMINOLAS" (amb o sense thermomix)
INGREDIENTS:
- 2 sobres de gelatina neutra en pols
- 1 sobre de gelatina amb es gust de fruites que volguem (en aquest cas de gerds)
- 300 gr. de sucre
- 200 gr. d'aigua
- Oli de girasol
per arrebossar
- Sucre
- Sucre glas
- acid citric (el vaig conseguir a la farmácia)
ELABORACIO:
- Posam en el got de la thermomix la gelatina neutra, l'aigua i la sucre i programem 5 min. a 100º vel 2.
- Incorporem la gelatina de fruites i mesclam 10 seg. vel 4 i despres programam un altres 5 min. a 100º vel. 2.
- Posem en un motlle que haurem untat d'oli de girasol. Jo l'he posat en un taper rectangular de 1 cm. de gruix aproximadament
- Deixam refredar dins la nevera durant unes 8-12 hores
- Desmotllam i tallam en quadradets.
- Podem arrebossar-les amb sucre o sucre glas. Si a la sucre li afegim un poquet d'acid citric (posar poquet, mesclar i provar. Afegir segons el gust) obtindrem unes gominolas àcides molt interessants.
També es poden elaborar en motlles individuals de formes diferents encara que crec que ha de ser mes dificil de treure-les d'una en una.
ORIGEN:
Del blog de la meua mare
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada